Assurance solutions_1

Bureau Veritas u Srbiji

BUREAU VERITAS U SRBIJI

Bureau Veritas je vodeća međunarodna kompanija za sertifikaciju, verifikaciju i inspekciju osnovana 1828. godine sa sedištem u Parizu. Danas posluje u više od 140 zemalja sa međunarodnom mrežom od preko 77 000 profesionalnih zaposlenih, u više od 1400 kancelarija i 330 laboratorija.

Od svog osnivanja, osnovna misija kompanije bila je stvaranje okruženja u koje se proizvodima i sistemima veruje. Do danas, Bureau Veritas prepoznat je kao pouzdan partner za sertifikovanje više od 400.000 kompanija širom sveta, što nas čini jednom od vodećih sertifikacionih kompanija u svetu.

Svim klijentima pružamo personalizovani pristup, profesionalnost i nezavisnost. Bureau Veritas je profesionalni partner mnogih vladinih institucija, multinacionalnih organizacija i lokalnih organizacija. Naše znanje dolazi iz godina razvoja, iskustva i profesionalnog pristupa.

Više od 1.000KLIJENATA
Više od 50AUDITORA

USRESREĐENI SMO NA NAŠE KLIJENTE

Bureau Veritas Serbia d.o.o. je osnovan je 1828. godine.

Jedna od ključnih delatnosti kompanije je sertifikacija sistema upravljanja prema međunarodno prihvaćenim standardima kao i usluge edukacije. Kao i u svetu, Bureau Veritas je i u Srbiji jedna od vodećih sertifikacionih kuća. Do danas je Bureau Veritas Serbia d.o.o. sertifikovao više od 1400 kompanija različitih veličina i delatnosti prema zahtevima međunarodnih standarda. Pored toga, pružamo usluge kontrole za kotlove i posude pod pritiskom - PED i TPED, mehaničku kontrolu, pomoć u skladu sa evropskim propisima (CE oznaka), kontrolu proizvoda kod proizvođača, kontrole pre utovara, ATEKS i još mnogo toga.

Tradicionalna i ujedno jedna od ključnih aktivnosti kompanije u Srbiji jeste pomorstvo koje obuhvata klasifikaciju i sertifikaciju brodova i brodarskih kompanija, kontrolu materijala i opreme za ugradnju na brodove kao i obuku.

ZAŠTO IZABRATI BUREAU VERITAS?

 • GLOBALNA PRISUTNOST

  Globalna mreža s više od 1.400 kancelarija i laboratorija u više od 140 zemalja nudi vam tehničku ekspertizu bez obzira gde se nalazili.

 • KVALIFIKOVANI STRUČNJACI

  Naše znanje i tehnička ekspertiza dolaze iz dugogodišnjeg razvoja, stečenog iskustva, profesionalnog pristupa i trajnog ulaganja u naše stručnjake.

 • MEĐUNARODNI UGLED

  Preko 3.500 nacionalnih i međunarodnih akreditacija i sporazuma osiguravaju međunarodnu prepoznatljivost logo znaka Bureau Veritasa.

 • PARTNERSKI ODNOS

  U Bureau Veritasu smo usresređeni na ispunjavanje vaših očekivanja kroz partnerstvo koje njegujemo kako bi vam osigurali dugoročni razvoj.