power_transmission

PROIZVODNJA ENERGIJE I DISTRIBUCIJA ENERGIJE I GASA

Ulaganje u budućnost s manjim ugljeničnim uticajem

Energetska transformacija je u toku s obzirom da industrija energetike u budućnosti želi ostaviti što manji ugljenični uticaj. Bureau Veritas vam pomaže u razvijanju inovativnih projekta obnovljivih izvora energije.

Bezbednost i usklađenost

Prilikom izgradnje nove mreže i održavanja mrežne infrastrukture pomažemo vam postići bezbednost i usklađenost sa zakonskim propisima.

Podela na 2:

⦁ PROIZVODNJA ENERGIJE ULAGANJE U BUDUĆNOST S MANJIM UGLJENIČNIM UTICAJEM
 
⦁ DISTRIBUCIJA ENERGIJE I GASA

1. PROIZVODNJA ENERGIJE ULAGANJE U BUDUĆNOST S MANJIM UGLJENIČNIM UTICAJEM

Energetska transformacija je u toku s obzirom da industrija energetike u budućnosti želi ostaviti što manji ugljenični uticaj. Bureau Veritas vam pomaže razviti inovativne projekte obnovljivih izvora energije.

VAŠI IZAZOVI

Danas energetska industrija sve više ulaže u obnovljive izvore energije i pametne mreže za budućnost s manjim ugljeničnim uticajem. Međutim, kao jednako važna ističe se i potreba za optimizacijom postojećih postrojenja za fosilna goriva. Kao pružatelj energetskih usluga, morate biti inovativni i razvijati nove projekte za svoju osnovnu delatnost, istovremeno osiguravajući da vaša postojeća imovina ostane sigurna.

NAŠA REŠENJA

Pružamo vam podršku u svim vrstama proizvodnje električne energije: obnovljivi izvori energije (solarna energija, energija vetra, geotermalna energija, hidro energija, itd.), fosilna goriva i nuklearna energija.

Podržavamo vas u svim fazama vaših projekata s niskim emisijama ugljenika (sprovodjenje, projektovanje, nabavka, izgradnja) kako bismo umanjili rizik, a istovremeno osigurali usklađenost sa zahtevima za zdravlje i bezbednost na radu. Naše usluge uključuju procenu utecaja na okoliš, pregled plana, kontrolu količine i kvalitete, nadzor na lokaciji, osposobljavanje zaposlenika, procjenu životnog ciklusa imovine.

Za vašu postojeću infrastrukturu pružamo periodične preglede u fazi remonta i održavanja, podršku za vrijeme zastoja u proizvodnji i nerazorna ispitivanja.

2. DISTRIBUCIJA ENERGIJE I PLINA

VAŠI IZAZOVI

Kao operator prenosnog sistema morate biti svesni potrebe za promenom elektroenergetskih mreža, od ulaganja u nove prenosne mreže, do nadogradnje postojećih i produbljenja životnog veka vaših postojećih mreža. Takođe morate osigurati da vaše mreže ispunjavaju zahteve međunarodnih standarda.

NAŠA REŠENJA

Nudimo usluge koje koriste digitalne alate i tehnologije za poboljšanje kontrole i održavanja postojećih prenosnih mreža. Naše usluge u fazi popravaka i održavanja vam pružaju stručnu podršku u izvođenju radova.