buildings_infrastructure

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

Proizvođači, izvođači i institucije moraju dugoročno omogućiti sigurnu i pouzdanu infrastrukturu i zgrade. Pomažemo vam u poboljšanju sigurnosti, kvaliteta, održivosti i performansi vaše imovine.

VAŠ IZAZOV

Veliki građevinski projekti postali su vrlo složeni i rizični: u okviru zahtevnih uslova koji uključuju nepovoljne uslove, zakonske zahteve, rokove, ograničenja troškova i resursa, a pri čemu investitori zahtevaju efektivno i pouzdano upravljanje projektima. Za uspešno izvršavanje projekta potrebno je identifikovati potencijalna pitanja kvaliteta i sigurnosti u ranim fazama planiranja, ugovaranja i konačnog pregleda te smanjiti rizik od kašnjenja i prekoračenja troškova.

Za graditelje i izvođače radova potrebno je projektovati visoko kvalitetne, profitabilne građevine koje su u skladu s propisima o zaštiti životne sredine i bezbednosti.

NAŠA REŠENJA

Bureau Veritas pruža usluge provere, inspekcije i usklađenosti potrebne za planiranje i upravljanje glavnim građevinskim projektima i infrastrukturom.

Bureau Veritas pružiće vam stručne i tehničke savete koji će vam pomoći u nadgledanju izvođača kako biste uštedeli vrieme, troškove, poboljšali kontrolu kvaliteta i bezbednosti za vreme trajanja građevinskih projekata.