Green-Sustainability

BV ZELENA LINIJA USLUGA I REŠENJA POSVEĆENA ODRŽIVOSTI

Bureau Veritas je kompanija za pružanje usluga „Biznis za društvo“. Naša misija je da oblikujemo poverenje između preduzeća, javnih institutucija i potrošača.

Kao svetski lider u uslugama revizije i sertifikacije, podržavamo naših 400.000 klijenata da budu efikasniji, metodičniji i pouzdaniji na svom putu ka održivijem poslovanju i održivijem svetu.

Održivost je ugrađena u našu strategiju, celu našu organizaciju i u sva naša predstavništva

Svojom stručnošću i iskustvom omogućavamo našim klijentima da odgovore na izazove bezbednosti, životne sredine, društvene odgovornosti i kvaliteta proizvoda ili usluga u celom lancu. Podržavamo naše klijente u izboru resursa i kroz proces proizvodnje. Nudimo stručnost u svakoj tački u lancu snabdevanja, od izvora sirovina do upotrebe proizvoda. Bureau Veritas je tu za klijente iz oblasti izgranje  i infrastrukture, mi igramo vitalnu ulogu podrške u oblasti nove mobilnosti. Bureau Veritas nastoji da prati sve klijente u realizaciji njihove strategije održivosti i da ispuni očekivanja svojih zaposlenih i zainteresovanih strana.

BV ZELENA LINIJA USLUGA I REŠENJA POSVEĆENA ODRŽIVOSTI

Kroz našu zelenu liniju usluga i rešenja, osnažujemo organizacije - i privatne i javne - da implementiraju, mere i postignu svoje ciljeve održivosti.

Uz naš doprinos, naši klijenti mogu merljivo da pokažu uticaj svojih ESG akcija čineći ih sledljivim, vidljivim i pouzdanim. Unoseći transparentnost, pružamo alate za zaštitu brendova i reputacije klijenata.

Bandeau-Green-Line